Bruine Boska Partyclette Oslo - Raclette set - Eikenhout - Non-stick coating

19,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Kleur:
Bruin Zwart Zwart bruin

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Boska Partyclette Oslo - Raclette set - Eikenhout - Non-stick coating

Met de Partyclette® ToGo Oslo van BOSKA smelt je kaas op handige en smaakvolle wijze. Inklapbaar, draagbaar, overheerlijk. Gebruik de raclette set als modern kaaspannetje of op de barbecue. Door de non-stick coating en het doordachte ontwerp maak je de pan in een split-second schoon.

BOSKA kiest bij de Partyclette® ToGo Oslo voor een karakteristiek houtsoort en strakke kunststof spatel. De draagbare raclette set verwarm je met de drie bijgeleverde waxinelichtjes. Perfect voor feestjes, diners en picknicks. Een keer iets anders cadeau geven? De Partyclette is dé cadeautip van dit jaar.

Wat sneetjes knapperig brood, krokante groenten en je favoriete nacho’s: met de Partyclette® ToGo Oslo van BOSKA maakt iedereen gerechten die naar meer smaken. Sterrenchef, keukenprinses of beginnend kooktalent. Klaar met tafelen? Na gebruik is hij zo schoon en met zijn compacte formaat is hij gemakkelijk opbergbaar.

De Partyclette® ToGo Oslo van BOSKA is perfect om cadeau te doen aan echte foodlovers en levensgenieters. Dus ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor bijvoorbeeld Kerst, een bruiloft, Vaderdag en Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag? Dan hoef je niet langer te zoeken. Deze draagbare raclette set is geschikt als cadeau voor zowel mannen als vrouwen en past bij elke gelegenheid. Doe er een mooie strik omheen en je hebt het ultieme cadeau te pakken!

Zoals je gewend bent van BOSKA krijg je 10 jaar garantie op dit artikel. Altijd en overal kaas smelten en dat jarenlang. Dat doe je met de Partyclette® ToGo Oslo.

Materiaal:
Eikenhout,  RVS
Voorraad: