Witte Boska Tapas Fondue Bianco- 0.2 l <lt/>br /<gt/>Waxinelichtje wordt niet meegeleverd.

19,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Morres Wonen


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Bruin, Wit Wit

Verzendkosten €5,95
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Boska Tapas Fondue Bianco- 0.2 l <lt/>br /<gt/>Waxinelichtje wordt niet meegeleverd.

Geniet van de lekkerste kaasfondue met de Tapas Fondue Bianco van BOSKA. Deze complete fondueset biedt genoeg ruimte voor 175 gram aan saus of kaasfondue. Genoeg om met twee personen van te snacken. Perfect voor een romantisch avondje met z’n tweeën of als borrelhapje bij een feest.

Deze complete set bevat een kleine, witte fonduepan, twee fonduevorken en een eikenhouten onderstel. Wil je de kaas snel laten smelten? Dat heb je zo geregeld! Het fonduepannetje mag namelijk in de magnetron. Zet hem op het handige onderstel en het waxinelichtje houdt de gesmolten kaas voor je warm. Na gebruik kan het pannetje gewoon de vaatwasser in. Het onderstel maak je gemakkelijk met een doekje schoon.

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: magnetron. Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken.

Liever zin in iets zoets? Snij wat fruit, laat chocolade in het fonduepannetje smelten en dippen maar. Of gebruik meerdere tapas fondue sets om verschillende sauzen warm te houden. Bijvoorbeeld voor bij het barbecueën of gourmetten. Je krijgt standaard levenslange garantie op de Tapas Fondue Bianco van BOSKA. Zo geniet je nog jarenlang van de lekkerste tapas!

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: