Roestvrijstalen Demeyere Apollo Wok, 32cm + gratis glazen deksel

189,-
De beste prijs bij Kokenenwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Over Roestvrijstalen Demeyere Apollo Wok, 32cm + gratis glazen deksel

De Apollo collectie van Demeyere is geschikt voor vrijwel iedereen. Van jonge gezinnen tot veeleisende hobbykoks, de Apollo-serie gaat van de must-haves zoals kookpannen en steelpannen tot meer gespecialiseerde pannen zoals een conische braadpan.

Deze wokpan is blijvend zilverwit dankzij de Silvinox-behandeling. Hierdoor zal de pan ook jarenlang mooi blijven. De pan is gemaakt van 7-PlyMaterial waarbij o.a. roestvrijstaal en aluminium in combinatie met een koperen kern gebruikt zijn voor een optimale warmteverdeling tot aan de rand van de pan. Het glazen deksel zorgt ervoor dat vocht, smaak en vitamines behouden blijven. Voorzien van een tegengreep om de zware pan makkelijk te kunnen hanteren.

Deze wok is 32cm doorsnede en heeft een inhoud van ongeveer 5,5 liter. Na gebruik mag de pan in de vaatwasser, maar door gebruik van aggressieve zeepproducten zou de pan aangestast kunnen worden en kunnen corroderen. Om dit te voorkomen kun je het beste fosfaatvrije afwasmiddelen en -blokjes gebruiken of de speciaal door Demeyere ontwikkelde reinigingscreme.