Grijze Garcima - Lyonnaise koekenpan 26cm - Garcima

27,34
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Garcima - Lyonnaise koekenpan 26cm - Garcima

Lyonnaise koekenpan 26cm van Garcima Deze Garcima plaatstalen pan heeft een zeer gunstige prijs en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De Lyonnaise pannen hebben een simpele uitstraling maar door de keuze van het juiste metaal zijn er ontzettend duurzaam. Vaak zijn pannen voorzien van een anti aanbaklaag, deze kan (afhankelijke van de pan en gebruik) beschadigen en los laten. Door voor een pan te kiezen waarbij de anti aanbaklaag op een natuurlijke manier ontstaat vermijd je dit probleem. Wel is het belangrijk om deze pan in te branden voor het eerste gebruik.
Dit doe je door de pan op de vuur te zetten met een flinke laag zout. Laat dit zout inbranden zodat er een anti aanbaklaag begint te ontstaan. De pan raakt hier wel zijn glans door kwijt maar dit maakt hij helemaal goed door de bakkwaliteit die je daarvoor terugkrijgt.
Nu mag je de pan niet meer afwassen, hooguit afspoelen met heet water en een spons. Ook mag deze pan nooit in de vaatwasser.
Smeer de pan af en toe in met wat plantaardige olie en zo kan je jaren lang met plezier die perfecte biefstuk, aardappeltjes, vis of zelf pannenkoeken in bakken!