Groene Greenpan Andorra Keramische Koekenpan - 28 cm

42,95
4 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Greenpan Andorra Keramische Koekenpan - 28 cm

Koekenpan keramisch 28 cm Greenpan Andorra
Merk: Greenpan
Lijn: Andorra
Kleur: Zwart
Afmetingen: Bovenkant koekenpan 28 cm doorsnede
Bijzonderheden:
- Drupvrije rand
- De anti kleeflaag zit zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de pan, waardoor hij zeer gemakkelijk schoon te maken is.
- Zachte handvatten met Stay Cool techniek, worden dus niet heet.
- De keramische Thermolon Infinity binnenlaag zonder giftige stoffen staat garant voor zeer goede anti aanbak prestaties. Versterkt met diamanten voor extra duurzaamheid van de laag. Thermolon bevat geen PFAS, PFOA, lood en cadmium.
- Deze pannen werken op alle warmtebronnen, maar zijn ook uitermate geschikt voor inductie door de speciale Magneto inductiebodem. Dit is een dikke gesmede bodem, voor een gelijkmatige warmteverdeling. Energiebesparend want je kunt het vuur lager zetten zodra de pan goed opgewarmd is.
- De binnenlaag is gemaakt door middel van de speciale ‘shotblasting’ technologie, waarbij metalen bolletjes op het bakoppervlak geschoten worden. Zo krijgt de laag extra reliëf en zullen de ingrediënten nog minder aanbakken.Zelfs bij oververhitting hoef je je geen zorgen te maken: de antikleeflaag kan temperaturen tot maar liefst 450°C aan en bladdert niet af en komen er geen schadelijke dampen vrij. De pannen zijn bedekt met een de speciale Infinity coating, die versterkt is met diamanten (het hardste materiaal dat er bestaat). Het kleeft niet en geleidt warmte vier keer beter dan koper. Dit leidt ook weer tot een gelijkmatige warmteverdeling.
- Ovenbestendige pan (tot 180 graden)

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: