KitchenAid Classic Forged Aluminium koekenpan ø24cm - zwart - inductie - anti-aanbak

29,95
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over KitchenAid Classic Forged Aluminium koekenpan ø24cm - zwart - inductie - anti-aanbak

Tover elke dag heerlijke gerechten op tafel met deze KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan - 24cm. De Classic Forged Aluminium-collectie van KitchenAid heeft een extra dikke gesmede bodem die snel en gelijkmatig opwarmt voor een perfect bakresultaat. Een drielaagse antiaanbaklaag voorkomt dat voedselresten blijven kleven en zorgt ervoor dat de pan snel weer schoon is.
KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan - 24cm ✅ Klassiek en tijdloos design
✅ Gesmeed aluminium: dikke bodem die snel opwarmt, vormvast
✅ Kleeft niet: drielaagse anti-aanbaklaag
✅ Gemakkelijk te gebruiken: stevige grip door koelblijvende handgreep
✅ Gemakkelijk te reinigen: vaatwasserbestendig, naadloze binnenkant
✅ Gemakkelijk op te bergen: slim, stapelbaar design
✅ Geschikt voor alle warmtebronnen: innovatieve inductietechnologie
✅ Ovenbestendig tot 160°C: zodat je pannen zo van het fornuis de oven in kunt schuiven

Het tijdloze design van de pannen is prachtig en bovendien heel gebruiksvriendelijk. Dankzij handige snufjes zoals een naadloze binnenkant, koelblijvende handgrepen en een stapelbaar design kun jij je creativiteit de vrije loop geven. Met deze collectie tover je elke dag opnieuw heerlijke gerechten op tafel!

Tijdloos ontwerp
Kookfanaten die een tijdloze uitstraling verkiezen, zullen dol zijn op de Classic Forged Aluminium-collectie van KitchenAid. Het strakke, zwarte design en de zuivere lijnen zijn subtiel en toch bijzonder. Een mooie aanvulling voor elke keuken!

Gemak voor elke dag
Voor extra gemak zijn alle producten vaatwasserbestendig. Dankzij het slimme ontwerp kan de collectie zeer efficiënt en gemakkelijk opgeborgen worden. Het is de perfecte collectie voor dagelijks gebruik. Over de Classic Forged Aluminium-collectie Deze collectie van KitchenAid is perfect voor kookfanaten die alledaagse maaltijden en bijgerechten in culinaire hoogstandjes omtoveren.. De extra dikke gesmede basis warmt snel en gelijkmatig op en is geschikt voor alle fornuizen. Dit keukengerei is ook voorzien van een drielaagse antiaanbaklaag voor een perfect bakresultaat, en koelblijvende handgrepen voor dagelijks comfort.

Over KitchenAid Sinds de introductie van zijn legendarische standmixer in 1919 heeft KitchenAid rond dat icoon een complete productlijn opgebouwd voor koks, creatievelingen, bakkers en brouwers – voor iedereen die niet kookt om te leven, maar leeft om te koken. Vandaag biedt KitchenAid onmisbare keukenspullen, van kleine huishoudapparaten en kook- en bakgerei tot koelkasten, gardes en wijnklimaatkasten. KitchenAid lanceert een collectie potten en pannen van premiumkwaliteit, ontworpen voor uitmuntende prestaties en jarenlang gebruiksgenot. Zo kun je met een gerust hart een nieuw recept uitproberen of nieuwe variaties bedenken op heerlijke gerechten waar je al jaren van geniet.

Tips & tricks ❕ Laat je pan geleidelijk opwarmen. Begin op een lage tot middelhoge stand en wacht enkele minuten voor je de temperatuur verhoogt.
❕ Metalen keukengerei kan bij een verkeerd gebruik de antiaanbaklaag van je pan beschadigen. Houten, rubberen of plastic keukengerei is veiliger en het zorgt ervoor dat je antiaanbaklaag er als nieuw blijft uitzien.
❕ Laat je pan altijd volledig afkoelen voor je ze afwast. Wanneer een warme pan in koud water ondergedompeld wordt, kan er een thermische schok ontstaan die de pan doet vervormen.
❕ Vaatwasmiddelen zijn agressiever dan reinigingsmiddelen voor handwas. Hoewel de collectie vaatwasserbestendig is, wordt handwas aanbevolen om ervoor te zorgen dat je kookgerei langer meegaat.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: