Zilveren Koekenpan Tri Ply - RVS Nonstick - 20 cm - Masterchef

70,39
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Koekenpan Tri Ply - RVS Nonstick - 20 cm - Masterchef

Deze koekenpan van MasterChef heeft een diameter van 20 cm. De pan is geproduceerd uit 2 lagen RVS met daartussen een laag aluminium. Het RVS zorgt voor een duurzame pan die jaren mee gaat en de aluminium tussenlaag zorgt voor een optimale geleiding van de warmte. Deze MasterChef koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, maar kan niet in de oven. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar het wordt aangeraden de pan met de hand af te wassen.
MasterChef Tri Ply Cookware is beoordeeld als de top kookgerei door ""MasterChef Choice"", vervaardigd in hoogwaardig roestvrij staal met een kern van aluminium dat zorgt voor een efficiënte warmteverdeling van de basis tot het koken.

* Koekenpan
* Non Stick
* Ø 20 cm

Wie kent het populaire televisieprogramma MasterChef niet, waarin amateurkoks onder toeziend oog van de beste chef-koks, de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde titel MasterChef van het land. Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig om tot het beste resultaat te komen. MasterChef Tri Ply Cookware is beoordeeld als de top kookgerei door MasterChef Choice, vervaardigd in hoogwaardig roestvrij staal met een kern van aluminium dat zorgt voor een efficiënte warmteverdeling van de basis tot het koken. MasterChef geeft mensen de middelen, kennis en inspiratie om hun eigen talenten te ontplooien en al kokend de weg naar perfectie te vinden. Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu een eigen lijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit. Een ware inspiratie voor food lovers.

Maat:
20-cm
Materiaal:
Gietijzer,  RVS
Voorraad: