Zwarte Koekenpan - Geanodiseerd Aluminium - 20 cm - Masterchef

37,70
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Koekenpan - Geanodiseerd Aluminium - 20 cm - Masterchef

Deze koekenpan uit de MasterChef Hard Anodised serie heeft een diameter van 20 cm. De koekenpan is geproduceerd van hoogwaardig aluminium en heeft een RVS handgreep. De pan is vaatwasmachinebestendig maar het wordt aangeraden met de hand af te wassen.
De MasterChef Hard Adonised serie is gemaakt van hoogwaardig aluminum met een sterke en krasvrije non-stick anti-aanbaklaag. Ook beschikt deze serie over een uitstekende warmtegeleiding, hebben de pannen een Stay Cool handvat en zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen m.u.v. de magnetron. De pan dien je met de hand af te wassen.

* Koekenpan
* Ø 20 cm
* Aluminium/RVS

Wie kent het populaire televisieprogramma MasterChef niet, waarin amateurkoks onder toeziend oog van de beste chef-koks, de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde titel MasterChef van het land. Om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten, heb je creativiteit, doorzettingsvermogen en de beste instrumenten nodig om tot het beste resultaat te komen. MasterChef hard geanodiseerd kookgerei heeft een uitstekende duurzaamheid en langdurige weerstand tegen scheuren en krassen met een anti-aanbaklaag van teflon. Het assortiment biedt een gelijkmatige warmteverdeling, koele handgrepen en is geschikt voor alle typen kookplaten, waaronder inductie. MasterChef geeft mensen de middelen, kennis en inspiratie om hun eigen talenten te ontplooien en al kokend de weg naar perfectie te vinden. Om de chef-koks onder ons daarin te voorzien heeft MasterChef nu een eigen lijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren chef-koks en branche experts. Uiteraard van de best mogelijke kwaliteit. Een ware inspiratie voor food lovers.

Materiaal:
Aluminium,  RVS
Voorraad: