Ronneby Bruk Koekenpan 24 cm gietijzer met rvs steel Maestro

73,30
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Ronneby Bruk Koekenpan 24 cm gietijzer met rvs steel Maestro

Deze gietijzeren koekenpan van Ronneby Bruk doet met recht zijn eer aan de naam Maestro. Deze pan is namelijk bijzonder duurzaam en heeft dé perfecte vorm voor het bereiden van een heerlijke aardappels, groente of pasta! De pan is daarnaast voorzien van een stevige RVS steel, die tevens de hitte van niet zal geleiden. De pan is niet alleen duurzaam, maar ook erg gemakkelijk in gebruik. Nog een groot voordeel van deze gietijzeren pan is het natuurlijke anti-kleefeffect. Deze gecertificeerde en natuurlijke plantaardige olie is bij productie ingebrand, waardoor de pan direct klaar is voor gebruik. Ook is de koekenpan geschikt voor iedere warmtebron, zelf inductie en de oven tot een temperatuur van 220 ℃. De diameter van deze pan is 25 cm. Deze koekenpan is een échte “Maestro” in de keuken!

• Pan: 1 koekenpan
• Diameter: 25 cm
• Materiaal: Gietijzer
• Serie: Maestro
• Merk: Ronneby Bruk
• Steel: RVS
• Vaatwasmachinebestendig: Nee

Maestro
Deze serie van Ronneby Bruk heet niet voor niets Maestro… met alle kwaliteiten die een Maestro pan je biedt ben je binnen no time de meester van de keuken. Iedere pan is namelijk gemaakt van absoluut slijtvast gietijzer, heeft een perfecte warmtegeleiding en is gemakkelijk hanteerbaar. Drie eigenschappen waar iedere keukenprins of –prinses gelukkig van wordt. Van open haard tot het vertrouwde gasfornuis… op iedere warmtebron kun je de Maestro pannen gebruiken. Ideaal!

Onderhoud gietijzer
Het absolute voordeel van gietijzer als materiaal voor pannen is dat het de perfecte hittegeleider is. Je pan warmt dus extra snel op, waardoor je gerechten lekker snel een krokant laagje zullen krijgen. Bovendien is gietijzer een zeer duurzaam en kwalitatief materiaal dat jaren meegaat, wanneer je het goed onderhoud. Was je pan dus gewoon af onder een straal heet water en gebruik voor het hardnekkige vuil een stevige (kunststof) afwasborstel. Het reinigingsproces van je vaatwasser is te agressief en wordt daarom afgeraden.

Bovendien verliest de pan door gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen zijn natuurlijke anti-kleefeffect. Voor een optimaal onderhoud van het gietijzer is het goed om de pan na gebruik (of na het afwassen) weer opnieuw met plantaardige olie in te wrijven, omdat de pan door achtergebleven vocht anders kan gaan roesten.

Ronneby Bruk
Het Zweedse merk Ronneby Bruk staat bekend om de productie van robuuste gietijzeren pannen. Het gehele productieproces voert je terug naar eeuwenoude ambacht en echt vakmanschap. Dit zie je terug in iedere wok-, koeken- of grillpan van Ronneby Bruk. Kwaliteit staat ook vandaag de dag erg hoog in het vaandel. Ronneby Bruk biedt namelijk maar liefst 30 jaar garantie op het materiaal van haar pannen. Daarnaast is Ronneby Bruk in het bezit van een KRAV-certificering (dit is een Zweeds milieu-keurmerk). Ronneby Bruk staat tevens voor kwaliteit en biedt een garantie van maar liefst 30 jaar op het materiaal- en vakmanschap fouten van haar pannen. Iedere pan die van de productieband rolt is KRAV-gecertificeerd en dus milieuvriendelijk. De pannen zijn bewerkt met een 100% plantaardige olie waardoor ze meteen klaar zijn voor gebruik.

Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: