Zwarte Tefal Expertise Grillpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - 26x26cm

67,50
4 Prijzen, De beste prijs bij Kabelmaxx.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

Over Zwarte Tefal Expertise Grillpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - 26x26cm

Deze luxe Tefal grillpan uit de nieuwe pannenserie Expertise is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Hierdoor is het de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag van Tefal. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem.

De ribbels in de pan zorgen ervoor dat het gerecht tijdens het bakken niet in contact komt met het bakvet. Heel gezond dus! Het vlees en de groenten krijgen dankzij de ribbels tevens een mooie grill-structuur.

Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Hierdoor kook je elke dag weer heerlijk en gezond.

De grillpan heeft een zeer sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat.

Door de top-kwaliteit anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de grillpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie. De chique handgreep, met het rvs element, maakt de pan een eye-catcher in elke keuken.

Onze Tefal Specialist adviseert:
Deze Tefal grillpan heeft een diameter van 26cm. Dit betekent dat hij net iets kleiner is dan de gemiddelde grillpan. Let hier goed op bij de keuze voor een grillpan.

Productvoordelen:
Deze grillpan geeft het vlees en groente een mooie grill-structuur dankzij de ribbels in de pan.
De grillpan is te gebruiken op alle warmtebronnen, dus ook inductie.
De ribbels in de pan zorgen ervoor dat het gerecht niet in aanraking komt met het bakvet, waardoor deze pan gezond koken promoot.
De rode warmte-indicator geeft aan wanneer de pan de ideale temperatuur om te grillen heeft bereikt.
De rvs bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over de pan wordt verdeeld.

Productkenmerken van de Tefal Expertise Grillpan:
Diameter 26cm
Anti-aanbaklaag Titanium Excellence (duurzaam)
Rvs bodem
Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
Geschikt voor in de oven tot 175 graden

Materiaal:
Aluminium
Maat:
One size
Voorraad: