Zwarte WMF FusionTec Mineral Koekenpan Ø 20 cm

99,99 61,99
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte WMF FusionTec Mineral Koekenpan Ø 20 cm

Dit is de WMF FUSIONTEC Koekenpan, gemaakt van het hoogwaardige FUSIONTEC materiaal. Het materiaal is een fusie van het beste staal soort (roestvrij) met natuurlijke mineralen, resulterend in een vrijwel onverwoestbaar oppervlak dat zeer krasbestendig en bestand tegen zuren is. Let wel: de koekenpan mag niet in de oven worden gebruikt vanwege de siliconen handgreep. Deze greep wordt niet heet tijdens het koken!

WMF FusionTec Mineral Koekenpan - Ø 20 cm

  • Diameter 20 cm
  • Ideaal voor kookplaten van 16 cm
  • Zeer sterk materiaal door de fusie van de grondstoffen tot 1 eindproduct: krasbestendig en bestand tegen zuren.
  • Perfecte warmteverdeling en – geleiding en brengt alle voordelen van RVS en Gietijzer in één product voor perfecte kookresultaten.
  • Multifunctioneel: braden, koken, stoven en bakken.
  • Modern en uniek design met een metallic effect.
  • Voor alle warmtebronnen geschikt, inclusief inductie.
  • Eenvoudig schoon te maken en is vaatwasmachinebestendig (we raden aan deze met de hand af te wassen).
  • De kookpannen hebben holle handgrepen die niet heet worden (bij normaal gebruik).
  • De koekenpannen hebben een siliconen handgreep die niet heet wordt tijdens het koken.
  • 30 jaar garantie!
Ben je op zoek naar producten die een leven lang meegaan? Producten die er na vaak gebruik nog steeds als nieuwe uitzien? Cookware producten van WMF gemaakt van het innovatieve materiaal FUSIONTEC bevatten de ideale eigenschappen voor het koken en bakken van alle soorten gerechten: van stoofvlees, braden van lam tot eenvoudige groentesoepen. Deze serie richt zich niet alleen op liefhebbers van functionaliteit en kwaliteit, maar ook op liefhebbers die houden van design en esthetische cookware producten. De serie is beschikbaar in zwart, platinum en rose quartz en kan op elk type warmtebron gebruikt worden.

Materiaal
FUSIONTEC is een materiaal gemaakt door een fusie van speciaal staal en natuurlijke mineralen. Het materiaal wordt op een specifieke, complexe wijze geproduceerd. Dit omvat een stalen kern waar meerdere mineralen lagen toegebracht worden, één voor één, waarbij verschillende temperaturen worden gebruikt om de mineralen en het staal te fuseren. Het proces in het kort: De ruwe materialen worden gesmolten op een temperatuur van ongeveer 1300°C. Het staal wordt vervolgens gegoten in de juiste vorm. De basis en de verschillende lagen worden toegebracht en samengesmolten tot een onafscheidelijk geheel op ongeveer 860°C. De schenkrand wordt geslepen met een speciale procedure en de handgrepen worden gemonteerd.

Elke pan in deze range wordt in Duitsland geproduceerd in meerdere productie-stappen en gedurende het proces gecontroleerd om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. FUSIONTEC is het meest robuuste cookware product van WMF en heeft een garantie van 30 jaar.

Door de samensmelting van staal en mineralen en de onafscheidelijke combinatie hiervan, is het materiaal extreem hard en glad. Daarnaast is het zeer krasbestendig en bestand tegen zuren en zien de pannen er dus langer als nieuw uit!

Holle handgreep
De kookpannen hebben een holle handgreep die niet heet word tijdens het koken. Let op: als je op gas kookt kan dat dus wel gebeuren als de hitte van vlam langs de pan omhoog gaat. Zet de vlam daardoor niet te hoog. De koekenpannen hebben een siliconen handgreep die niet heet wordt tijdens het koken. Gebruik de koekenpannen niet in de oven, daarvoor zijn ze niet geschikt. De kookpannen kunnen wel in de oven worden gebruikt. Let op! ❕ De FusionTec pannen hebben geen maataanduiding
❕ De handgrepen kunnen wel warm worden, zeker als er op gas wordt gekookt kan de vlam langs de pan omhoog de handgrepen warm maken. Ze worden echter niet heet.
❕ Om de pan schoon te maken, adviseren wij alle pannen met een anti-aanbaklaag met de hand af te wassen. Wanneer je pannen in de vaatwasser wast, kunnen er bobbels in de laag ontstaan, kan de anti-aanbaklaag loslaten of de aluminium disc kan loslaten. Met afwassen met de hand breng je de minste schade toe aan de pan en gaan ze het langst mee. Wil je de pan toch wel in de vaatwasser afwassen, zorg er dan voor dat je vaatwasmiddel geschikt is voor aluminium.
❕ De koekenpannen mogen in de oven worden gebruikt maar wel tot maar 70 graden. Vanwege de siliconen handgreep mogen ze niet onder een hogere temperatuur in de oven worden gebruikt.

Over WMF WMF heeft meer dan 160 jaar ervaring op het gebied van koken, eten en drinken. Door deze jarenlange ervaring wordt koken en tafelen een ware beleving. Dankzij de innovatieve ontwerpen op het gebied van huishoudelijke apparaten loopt dit merk voorop en vormt het een inspiratiebron voor verschillende andere merken. Met de producten van WMF ontplooi je jezelf als een ware topkok. De gebruiksvriendelijke producten zorgen ervoor dat jij jouw kookkunsten optimaal kunt ontwikkelen en daarmee de heerlijkste gerechten op tafel zet.