Zilveren BK Conical Cool Kookpan - Ø 16 cm - RVS - Inductie

34,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
BK
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren BK Conical Cool Kookpan - Ø 16 cm - RVS - Inductie

De BK Conical Cool Kookpan ziet er trendy en modern uit. Daarnaast voorziet hij jou van genoeg gebruiksgemak tijdens het koken. Ieder gerecht wordt een succes met deze handige pan.

Geschikt voor warmtebronnenDe BK Conical Cool Kookpan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen en voor in de oven.


VoordelenDe BK Conical Cool Kookpan heeft net als de andere pannen uit deze serie een paar stevige kunststof koudgrepen. Zo kan je de pan makkelijk vasthouden tijdens het koken of afgieten zonder je vingers te verbranden. Daarnaast is de pan voorzien van een handige maatverdeling aan de binnenkant.


De belangrijkste specificaties

  • BK Conical Cool Kookpan
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Oven- en magnetronbestendig
  • Geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen
De pan in gebruikJe kan de BK Conical Cool gebruiken voor het koken van bijvoorbeeld pasta, rijst of aardappelen. Door de grote inhoud van de pan kook je makkelijk grote porties tegelijk. Na het koken, kan je de pan makkelijk reinigen in de vaatwasmachine.


Over de serie Conical CoolMet de BK Conical Cool serie blijven je handen koud. De pannenserie is voorzien van 'stay cool' grepen die niet warm worden. Hierdoor zijn de pannen veilig te gebruiken tijdens het koken.


Over het merk BKBK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

Materiaal:
Edelstaal,  RVS
Voorraad: