Soeppan 6 ltr + 4 soepkommen met oor 400 ml serafijn roze - Lite-Body

28,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Soeppan 6 ltr + 4 soepkommen met oor 400 ml serafijn roze - Lite-Body

Deze bijpassende set van een geëmailleerde soeppan 6l en vier soepkommen met oor van 11cm / 400 ml in de kleur serafijn roze van Lite Body fleuren niet alleen je keuken op, maar dragen ook bij aan een groene, duurzame manier van koken, de groenste welteverstaan. De Lite-Body kommen Nova zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk en leuk om te combineren met het overige Lite-Body assortiment! De kommen zijn geschikt voor soep, oosterse maaltijden en yoghurt/muesli.

Deze set bestaat uit:
Een geëmailleerde soeppan 6 l, in de kleur serafijn roze
Afmeting 24x 17 ( Ø X H)
1400 gr
Vier kommen Nova van 11 cm/400 ml in de kleur serafijn roze van hoogwaardige aardewerk
• afmeting dia 11 cm, h 8 cm
• gewicht/stuk 360 gr
• vaatwasmachinebestendig
• magnetronbestendig

Geëmailleerde pannen zijn gemaakt door een soort glas bij 840 graden vast te smelten op een basis van ijzer. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft. Zo zullen er nooit stoffen uit de pan in het voedsel trekken, wat resulteert in zuiver voedsel met een pure smaak. Alle Lite Body producten zijn nikkelvrij dus ook ideaal voor mensen met een nikkelallergie.

De pannen van Lite Body zijn van zeer goede kwaliteit. Door het gebruik van natuurlijke minerale bronnen zoals o.a. staal, kwarts, klei en soda zijn de emaillen pannen recyclebaar. De geëmailleerde soeppan is ideaal voor het maken van stamppot of soep en staat prachtig in zowel de keuken als op tafel door hun nostalgische uiterlijk en vrolijke kleur. De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde.

Onderhoud en gebruik:
De Lite-Body emaillen pannen kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Voordat je ze in de vaatwasmachine zet even kort afspoelen met water. Na gebruik goed droog in de kast zetten.

De pannen niet zonder inhoud verhitten, dan kan de bodem vervormen. Als de pan nog heet is, niet met koud water afspoelen, even laten afkoelen of met warm water spoelen.

Om de emaille-laag niet te beschadigen is het niet verstandig om met harde voorwerpen, schuurmiddel of schuursponsjes aan de slag gaan, dit zorgt voor matte plekken of beschadigingen.

Materiaal:
Emaille
Voorraad: