Grijze MasterClass - Braadpan 24cm, 4 Liter - Gietaluminium - MasterClass

66,50
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze MasterClass - Braadpan 24cm, 4 Liter - Gietaluminium - MasterClass

Braadpan 24cm, 4 Liter - Gietaluminium - MasterClass Een braadpan is een must have voor iedere winterse maaltijd! Van langzaam gegaard vlees tot heerlijke stoofschotel. Door de hoge kwaliteit aluminium wordt de warmte snel opgenomen en gelijkmatig verdeeld. Met als resultaat, een sneller en gelijkmatig gegaard gerecht!
De RVS bodemplaat maakt deze pan bruikbaar op alle hittebronnen en je hoeft je geen zorgen te maken over het vastbakken want daar steekt de dubbele non-stick coating een stokje voor!
Aan de binnenkant van de deksel bevinden zich veel puntjes. De dampen die tijdens de bereiding omhoog komen, slaan tegen de deksel als condens. Dit wordt via deze punten weer gelijkmatig verdeerld over het gerecht. Dit geeft een heerlijk sappig eindresultaat. Pluspunten:

  • Hoogwaardig gietaluminium
  • Geschikt voor alle hittebronnen, inclusief inductie
  • 25 jaar garantie
Minpunten:
  • Niet geschikt voor de vaatwasser
Het merk Kitchencraft is één van de merken van de Engelse Thomas Plant. Hij is in 1850 begonnen met het produceren van keukenproducten en is uitgegroeid tot de grootste van Engeland! Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service en dat is ook wat u kunt verwachten van de producten van Kitchencraft!

Maat:
24
Materiaal:
Aluminium
Voorraad: