Tefal Ceramic Control koekenpannenset - Ø 24/28 cm - Wit

72,99
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Tefal Ceramic Control koekenpannenset - Ø 24/28 cm - Wit

Deze keramische Tefal Ceramic Control koekenpannenset - Ø 24/28 cm pannenset heeft een mooie witte harde keramische laag waardoor het gerecht goed dichtschroeit en een knapperig egaal bakresultaat oplevert. Ideaal voor het krokant bakken van aardappeltjes, vlees en groenten.

De set bestaat uit:

  • Tefal Ceramic Control koekenpan Ø 24 cm
  • TefalCeramic Control koekenpan Ø 28 cm
Productkenmerken van de Tefal Ceramic Control koekenpannenset - Ø 24/28 cm pannenset
  • Knapperig bakresultaat door harde keramische laag
  • Ook geschikt voor metalen spatels
  • Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
  • Handige warmte-indicator
  • Geschikt voor gebruik in de oven
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
Knapperig bakresultaat door harde keramische laag
Door de harde keramische laag schroeit het gerecht goed dicht en krijgt het een mooi knapperig bakresultaat. Ideaal voor het knapperig bakken van aardappeltjes, vlees en groenten.

Ook geschikt voor metalen spatels
De keramische laag is zeer krasbestendig en daardoor ook geschikt voor gebruik met metalen spatels.

Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
Deze Tefal koekenpan heeft een sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

Thermo-Signal™, de handige warmte-indicator
De Ceramic Control White Induction koekenpan is uiteraard ook voorzien van de bekende rode Thermo-Signal™ van Tefal. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je duidelijk wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

Geschikt voor gebruik in de oven
Je kunt deze Tefal koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken. Heel handig als je het gerecht nog even wilt nagaren! De pan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie.

Over de Ceramic Control serie Wil jij ook dat knapperige korstje krijgen bij aardappels, vlees of vis? Dan kun je het beste een keramische pan gebruiken. Met de Tefal Ceramic Control pannen haal je de ideale pan in huis. De keramische laag is goed schoon te maken en zorgt er voor dat ingrediënten niet aanbakken*. Dankzij de Thermo-Signal™ bak je op de juiste temperatuur waardoor je keer op keer perfecte resultaten behaalt. Dankzij de brede inductiebodem wordt een groter deel van de bodem verhit en is de warmteverspreiding nog gelijkmatiger. De ergonomisch ontworpen handgreep ligt goed in de hand, waardoor de pan nog makkelijker te hanteren is.

Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: