Garcima koekenpan hoog Lyonnaise 28 cm staal zilver

30,62
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Garcima koekenpan hoog Lyonnaise 28 cm staal zilver

Garcima plaatstalen koekenpannen vormen van nature bij gebruik een anti aanbaklaag. Garcima koekenpannen zijn robuust, veelzijdig in gebruik en gaan zeer lang mee.

De Lyonnaise pannen van Garcima zijn zeer gunstig geprijsd, helemaal wanneer je ze vergelijkt met peperdure merkpannen. Leverbaar in 4 maten in een hoge en lage variant.

De hoge prijs van de dure designpannen zeggen niets over de uiteindelijke kwaliteit. Veelal zijn ze voorzien van een kunstmatige anti aanbaklaag welke bij gebruik altijd krassen zal krijgen. Hierdoor laat de anti aanbaklaag vroeg of laat altijd los met alle nadelen van dien.

De Lyonnaise pannen van Garcima zijn simpel en rechttoe aan. Door de juiste keuze van metaal zijn ze degelijk en hierdoor zeer duurzaam. Meteen na aankoop zet je de pan op het vuur met een flinke laag zout. Dit zout laat je inbranden en zo ontstaat een natuurlijke anti aanbaklaag. Klein nadeel is dat de pan hiermee wel zijn mooie glimmende uiterlijk kwijtraakt. Vervolgens nooit meer afwassen. Je mag deze pannen hooguit met heet water afspoelen en schoonmaken met een borstel of schuurspons. Gebruik nooit afwasmiddel en een vaatwasser is helemaal uit den boze. Smeer de pan af en toe door middel van een papiertje in met plantaardige olie. Voer je dit onderhoud regelmatig uit, dan ga je met deze zwartgeblakerde koekenpan een langdurige vriendschap aan waarin niets zal aanbakken. In deze pannen bak je dan moeiteloos eitjes, aardappelen, biefstuk, vis, groentes, maar ook pannenkoeken.

Specificaties

Productspecificaties
Kleur : rvs
Met deksel : Nee
Materiaal : RVS

Geschikt voor
Geschikt voor soort warmtebron : Brander | Gas | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven
Vaatwasserbestendig : Nee
Magnetronbestendig : Nee
Ovenbestendig : Ja

Afmetingen en gewicht
Product breedte : 28 cm
Gewicht : 1,6 kg

Opties
Ergonomisch ontworpen : Nee
Cool touch handgreep : Nee
Met maatverdeling : Nee
Warmteindicatie : Nee

Productinformatie
EAN : 8412595883289