Zilveren WMF Mini - Steelpan Ø 12 cm - RVS

27,99
2 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Zilver

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren WMF Mini - Steelpan Ø 12 cm - RVS

De WMF Mini pannenserie: klein – maar uiteraard net zo goed als de grote! De pannen in deze serie hebben een kleine diameter en zijn perfect voor een- of tweepersoons huishoudens. Ook lenen ze zich bijzonder goed voor het opwarmen van kleine porties en het maken van overheerlijke sauzen en soepen! En de kwaliteit is natuurlijk precies wat er van WMF wordt verwacht. WMF Mini - Steelpan Ø 12 cm - RVS

  • Gemaakt van het hoogwaardige Cromargan® 18/10 roestvrij staal: de pannen zijn duurzaam, vormvast, hygiënisch, zuurbestendig en gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.
  • TransTherm® universele bodem. Dankzij deze bodem wordt de warmte gelijkmatig en snel verspreidt door de gehele pan. Tevens wordt deze warmte ook voor langere tijd opgeslagen waardoor de warmtebron niet continue op hoog vuur hoeft te staan. Draai de warmtebron lager als de pan is opgewarmd en bespaar zo energie!
  • Insteekbare deksel gemaakt van RVS. Deze zit stevig op de pan.
  • Brede schenkrand voor druppelvrij gieten.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
Deze WMF Mini steelpan heeft een diameter van 12 cm en is uitermate geschikt voor kookplaten van 10 tot 10,5 cm. Het is hittebestendig tot wel 250 °C en kan in de oven dus ook worden gebruikt. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een restje van de vorige dag even wilt opwarmen! De hoogte van de pan is 7 cm en de inhoud is 0,7 liter.

Maat:
N-a
Materiaal:
Roestvrij edelstaal,  RVS
Voorraad: