Zwarte Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - Ø 25 cm

15,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle warmtebronnen, ook inductie - Ø 25 cm

Met de Tefal Luminens pannenkoekenpan bak jij vanaf nu de lekkerste pannenkoeken. Door de super sterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag wordt het wel heel moeilijk om pannenkoeken te laten aanbranden. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie.

De pannenkoekenpan heeft een lage rand waardoor je makkelijk pannenkoeken kunt omdraaien en ze ook makkelijk kunt serveren. De pan is makkelijk schoon te maken door de anti-aanbaklaag en de Thermo-Spot verzekert je van perfect bereide, smaakvolle maaltijden waarvan de structuur, kleur en voedingswaarden behouden blijven.

Let op: Om de pan schoon te maken, adviseren wij alle pannen met een anti-aanbaklaag met de hand af te wassen. Wanneer je pannen in de vaatwasser wast, kunnen er bobbels in de laag ontstaan, kan de anti-aanbaklaag loslaten of de aluminium disc kan loslaten. Met afwassen met de hand breng je de minste schade toe aan de pan en gaan ze het langst mee. Wil je de pan toch wel in de vaatwasser afwassen, zorg er dan voor dat je vaatwasmiddel geschikt is voor aluminium.

Productvoordelen:

  • De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pannenkoeken niet blijven plakken en dat je dan pan goed kunt schoonmaken.
  • De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.
  • De rode Tefal Thermo-Spot geeft aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt.

Kenmerken van de Tefal Luminens pannenkoekenpan:
  • Diameter pan: 25cm
  • Lage rand voor gebruikersgemak
  • Makkelijk te reinigen
  • Anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
Tefal: Duurzame & mileuvriendelijke pannen Is de Tefal anti-aanbaklaag volkomen veilig voor mijn gezondheid?
Ja, absoluut 100% veilig! De Tefal anti-aanbaklaag is een volkomen inert materiaal die geen reactie teweeg brengt in contact met voedingsmiddelen, water of huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Mocht er per ongeluk een deeltje van de anti-aanbaklaag loslaten en met het voedsel naar binnen gaan, dan is het absoluut niet gevaarlijk en veroorzaakt dan ook geen enkel gezondheidsrisico. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke laboratoria.

Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd?
Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.

Onderhoudstips van onze Tefal specialist:
Zelfs indien het product vaatwasser bestendig is, raden wij aan het met de hand af te wassen en grondig af te drogen na het reinigen om matte vlekken te voorkomen.
Het meeste metalen keukengerei mag worden gebruikt, met uitzondering van messen en gardes. Je moet echter wel voorzichtig te werk gaan als je metalen keukengerei gebruikt. Vermijd het gebruik van scherp keukengerei en snijdt niet direct in de pan zodat er krassen in de anti-aanbaklaag ontstaan. Krassen worden namelijk niet gedekt binnen de garantie.
Als er voedsel aanbrandt, vul de pan dan met warm water en laat een uur inweken alvorens je deze schoonmaakt. Behandel hierna de anti-aanbaklaag door een beetje olie over de anti-aanbaklaag te smeren met keukenpapier.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: