Zilveren WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 20 cm

55,95
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
WMF
Categorieën:
Kleur:
Zilver Zwart

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren WMF CeraDur Profi Koekenpan Ø 20 cm

Of je nu een hobbykok of een professionele chef bent, haute cuisine of een eenvoudige omelet gaat bakken, de klassieke koekenpan is onmisbaar in elke keuken! Het assortiment van WMF biedt voor elk gerecht, elk ingrediënt en elke type bereiding een geschikt model. Maak je keuze uit hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal, aluminium of een materiaal met meerdere lagen, uit een keramische laag of een anti-aanbaklaag, uit verschillende maten, vormen en hoogtes. Alle koekenpannen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep zodat ze comfortabel in de hand liggen. Niets staat een heerlijke maaltijd meer in de weg, ga aan de slag en laat niets aanbranden!

De pannen van de WMF CeraDur Profi serie zijn gemaakt van hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal. Binnenin zijn ze voorzien van een keramische laag. Dankzij deze laag schroeit het gerecht goed dicht en levert een knapperig egaal bakresultaat. Ideaal voor het krokant bakken van aardappeltjes, vlees en groenten. De harde keramische laag is zeer krasbestendig en uiterst duurzaam in gebruik. Daarnaast hebben de CeraDur Profi pannen een TransTherm® universele bodem waardoor de warmte snel en gelijkmatig wordt verspreidt door de hele pan. Deze warmte wordt tevens voor een lange tijd opgeslagen waardoor de warmtebron omlaag gezet kan worden. Op deze manier wordt energiezuinig koken gestimuleerd! Ook belangrijk, deze bodem is geschikt voor alle type warmtebronnen, inclusief inductie. De WMF CeraDur Profi pannen kunnen in de oven tot 70°C. Let op: deze keramische pannen zijn niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser, handwas wordt aanbevolen.

WMF CeraDur Profi koekenpan - Ø 20 cm

  • Gemaakt van Cromargan® 18/10 roestvrij staal
  • TransTherm® universele bodem
  • CeraDur anti-aanbaklaag
  • PFOA vrij
  • Hittebestendig tot 400 °C
  • Geschikt voor in de oven tot 70 °C
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Ergonomisch, vlambestendig ontworpen plastic handvat
  • Brede schenkrand voor druppelvrij gieten
  • Niet geschikt voor reiniging in de vaatwasser.


Dit is de WMF CeraDur koekenpan 20 cm, ideaal voor kookplaten van 18 cm, en beschikt over een keramische laag voor de overheerlijkste bakcreaties!

Materiaal:
Cromargan roestvrij staal,  RVS
Maat:
N-a
Voorraad: