Royalty Line Marmercoating Wokpan- Inclusief Glazendeksel - Zwart - 30 cm

49,99 24,99
4 Prijzen, De beste prijs bij 2dekansje


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Zwart

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Royalty Line Marmercoating Wokpan- Inclusief Glazendeksel - Zwart - 30 cm

Wokpan zwart met een marmeren coating van 30 cm

Wij adviseren om deze spannen van hoge kwaliteit niet in de vaatwasser te doen, aangezien het de handvaten zou kunnen aantasten en het braadoppervlak kan beschadigt raken.

Een wokpan, wanneer gebruik je deze pan?
Allereerst is een wokpan te herkennen aan zijn omvang, het zijn vaak grote en/of brede pannen. Deze specifieke wok is 30 cm groot. De wokpannen hebben een veel hogere rand dan de normale koekenpan waardoor de ingrediënten in de pan gemakkelijk omgehusseld kunnen worden. De wok is ideaal voorhet roerbakken van groenten, vlees of vis. De marmeren laag maakt de wok nog geschikter aangezien de marmeren laag beter hitte kan verdragen dan de niet-keramische of normale anti-aanbak pannen en zo zullen de ingrediënten niet aanbakken. Nog een bijkomend pluspunt van de marmeren coating is dat deze niet zo makkelijk zal verkleuren als een witte laag.

Technische gegevens

  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: De buitenkant van deze wokpan is van aluminium, de binnenkant heeft een marmeren coating. De bodem is magnetisch, bestaande uit metaal, aluminium en de marmeren coating, waardoor deze geschikt is voor inductie en maar liefst 6 mm dik. Een wokpan is uiterst ideaal om mee te wokken en ook nog eens gezonder, aangezien je geen olie of boter hoeft te gebruiken en deze pan geen anti-aanbaklaag bevat. Een anti-aanbaklaag is namelijk van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA (vanaf 2015 verboden). Deze stof is bij (over)verhitting niet goed voor de gezondheid. Bij deze pannen met een marmeren (marble) coating is hiervan geen sprake. Daarbij komt dat deze pannen beter hitte verdragen, tot 450 graden. Dit is ideaal voor een wokpan, aangezien hiermee op hoog vuur wordt gekookt. Tevens een stuk duurzamer dus aangezien de pan niet kan verbranden.
Inhoud

  • 1 x ø 30 cm wokpan
  • 1 x glazen deksel

Maat:
30-cm
Materiaal:
Aluminium
Voorraad: