Yamazaki Fruitschaal Fruitmand - Wide Tower zwart - staal

33,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Servies.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Cm Hoog O x Zwart

Over Yamazaki Fruitschaal Fruitmand - Wide Tower zwart - staal

Deze metalen fruitschaal is niet alleen handig om al je fruit bij elkaar te sorteren op het aanrecht, de fruitmand is ook nog eens een mooie organizer om neer te zetten die iets extra's toevoegt aan de kamer. De fruitschaal van zwart metaal heeft een poedercoating met een matte afwerking. Door de luchtgaatjes in de schaal blijft je fruit lekker lang fris. Ook staat het design mooi op elke eettafel of in elke keuken. De metalen fruitschaal is verkrijgbaar in twee varianten, waarvan één met een diameter van 21,5 cm en 10 cm hoog en één met een diameter van 25 cm en 5 cm hoog.

Decoratieve metalen fruitschaal voor verschillend fruit Met deze fruitschaal metaal van Yamazaki fleur je je eettafel of aanrecht binnen een paar minuten op. Kies voor de hoge variant als je veel grote stukken fruit wil opbergen zoals appels en bananen. Heb je kleinere soorten zoals kiwi’s, mandarijnen en druiven dan is de lage variant perfect. Zet de metalen fruitschaal op de eettafel of op het aanrecht zodat iedereen in het gezin snel een lekker stuk fruit kan pakken.

Groente en fruit opbergen met een organizer Kies jij deze mooie decoratieve fruitschaal van zwart metaal? Als je op een andere manier groente en fruit wil opbergen dan hebben we nog genoeg organizers voor je klaarstaan. Daarmee wordt je keuken en vooral het aanrecht netjes.

Maat:
25,  25-cm,  H
Materiaal:
Metaal,  RVS,  Staal,  Staal met poedercoating
Voorraad: