Grijze Luminarc Diwali serviesset - 19-delig - 6 persoons

56,63
2 Prijzen, De beste prijs bij Homedepotxxl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Verzendkosten 4,50
1 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Luminarc Diwali serviesset - 19-delig - 6 persoons

Productkenmerken ✓ Diwali straalt een tijdloze charme uit
✓ Gemaakt van hoogwaardig getemperd glas
✓ 6 platte-, 6 diepe-, 6 dessertborden en 1 kom
✓ Vaatwasserbestendig en hittebestendig

Luminarc Diwali serviesset
Ontdek de tijdloze charme van de Diwali collectie van Luminarc. Met zijn eenvoudige elegantie brengt deze collectie een luchtige en eigentijdse uitstraling op tafel. De pure lijnen van de borden leggen de focus op het gerecht van de chef, waardoor elke maaltijd een waar culinair genot wordt.

Getemperd glas
Het servies is gemaakt van hoogwaardig getemperd glas, wat zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Deze 19-delige set bevat 6 platte borden, 6 diepe borden, 6 dessertborden en een kom. Met deze complete set heb je alles wat je nodig hebt om elke maaltijd perfect te serveren.

Afmetingen
De afmetingen van de borden zijn als volgt: 25 cm voor de platte borden, 20 cm voor de diepe borden, 19 cm voor de dessertborden en 21 cm voor de kom. De elegante grijze kleur voegt een vleugje verfijning toe aan elke tafelsetting.

Vaatwasserbestendig
Bovendien is het servies vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Daarnaast is het bestand tegen temperaturen tot 100 °C, waardoor het veilig is voor gebruik in de magnetron en oven.

Over Luminarc
Luminarc is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige glaswerk en tafelaccessoires. Met meer dan een eeuw ervaring in de glasindustrie biedt Luminarc producten van uitzonderlijke kwaliteit en stijlvol design.

Materiaal:
Aardewerk,  Glas
Voorraad: