Gebroken-witte VIVO by Villeroy & Boch Vivo Voice Basic Ontbijtset 4-delig

25,95
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Gebroken Wit Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Gebroken-witte VIVO by Villeroy & Boch Vivo Voice Basic Ontbijtset 4-delig

Deze elegante VIVO Voice Basic mok en schotel is zeer geschikt voor bij het ontbijt of voor het serveren van bijvoorbeeld een heerlijke high tea. Deze multifunctionele set bestaat uit 2 grote schotels en 2 mokken met een inhoudsmaat van 30 cl. De mok kan geplaatst worden op de zijkant van de schotel, waardoor er nog ruimte overblijft om bijvoorbeeld gebak te presenteren. Deze set is daarnaast gemaakt van premium porselein en is dus niet alleen perfect voor dagelijks gebruik maar ook oven- en vaatwasmachinebestendig.

Belangrijkste kenmerken
• Product: 4 schotels en 4 mokken
• Inhoud: 30 cl
• Merk: VIVO by Villeroy & Boch Group
• Serie: Voice Basic
• Vaatwasmachinebestendig: Ja

Porselein
Porselein is een populair materiaal voor servies. Tijdens de productie van porselein worden de materialen veldspaat en kwarts met elkaar vermengd. Aan dit proces wordt nog een witte kleisoort toegevoegd, genaamd kaolien. Na samenvoeging van deze drie belangrijke ingrediënten, wordt het mengsel vervolgens gebakken op een zeer hoge temperatuur, met een hard en glanzend porselein als resultaat. Porselein is daarom niet alleen een zeer geschikt materiaal voor serviesgoed, het kan daarnaast ook prima tegen stoten en hitte. Daarnaast is porselein ook gemakkelijk te reinigen, al het servies kan namelijk met gemak in de vaatwasser. Van het serviesgoed van Villeroy & Boch Group kun je jarenlang genieten!

Villeroy & Boch Group
Al 168 jaar voert Villeroy & Boch Group je met haar passie voor porseleinen serviesgoed terug naar eeuwenoude ambacht. Vandaag de dag wordt deze traditionele ambacht gecombineerd met de moderne levensstijl van nu. Het elegante en tijdloze serviesgoed van Villeroy & Boch Group heeft door het sterke porselein een hoge kwaliteit. De visie van Villeroy & Boch Group is het produceren van duurzaam servies voor dagelijks gebruik. Het moet comfort bieden en gemakkelijk te hanteren zijn. Bovendien is Villeroy & Boch Group in het bezit van de EMAS-certificering en dus milieuvriendelijk. Daarnaast heeft Villeroy & Boch Group in 2004 de prestigieuze Innovation Award gewonnen met haar vernieuwende producten.

VIVO by Villeroy & Boch Group Voice Basic
Deze serie heeft de naam VIVO Voice Basic niet zomaar gekregen. De uitstraling van dit servies verraad het al. De serie kenmerkt zich voornamelijk door haar basis design wat toch pure elegantie uitstraalt. De mooie zachte off-white kleur van het servies zorgt ervoor dat iedere kleur van het bord springt. De VIVO Voice Basic serie is gemaakt van premium porselein en daardoor is ieder item uit deze serie oven- en vaatwasmachinebestendig.

Materiaal:
Porselein
Voorraad: