Antraciet-grijze Boska Monaco onderzetters van leisteen set van 4

10,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Servies.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Antraciet-grijze Boska Monaco onderzetters van leisteen set van 4

Geef je binnenkort een feest of komen vrienden gezellig borrelen? Met de handige Onderzetters Leisteen van Boska Holland® hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken over kringen op je tafelblad. Deze praktische onderzetters zijn gemaakt van leisteen en staan geweldig op elke eet- en bijzettafel.

Door de antislipvoetjes blijven de onderzetters goed op hun plek. Naast dat je er glazen op kunt zetten, zijn deze leistenen plankjes ook geschikt om als amusebordjes te gebruiken. Geef je etentje een hippe en luxe uitstraling met deze leuke onderzetters. Gebruik de Boska Kaasplank Olie (320080) om de onderzetters mooi te houden, dan gaan ze nog jaren mee!

De leistenen onderzetters kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser. Ook de koelkast is geen probleem. Superhandig voor als je je hapjes van tevoren hebt klaargemaakt of als je nog wat tapas over hebt. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van deze Onderzetters Leisteen van Boska Holland®. Het zal zeker in de smaak vallen!

Materiaal:
Leisteen
Voorraad: