Zwarte ISommelier Black Smart decanteer machine - iFavine

975,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte ISommelier Black Smart decanteer machine - iFavine

Deze slimmer decanteerder van iFavine filtert zuurstof uit de lucht en zet dit om in zuivere zuurstof. Hiermee decanteert hij de wijn in slechts enkele minuten in plaats van uren. Alle aroma's komen vrij en je ervaart een heel bijzondere smaakbeleving. Jongere wijnen komen het meest tot hun recht.

De iFavine iSommerlier komt met een glazen karaf met een inhoud van 750ml en is de eerste karaf die dankzij revolutionaire technologie het decanteren heeft herontdekt.
De iSommerlier filtert namelijk verontreinigingen zoals vocht,stof en stank uit de lucht om de meest zuivere soort van zuurstof te gebruiken bij het decanteren. Iedere mililiter van de wijn wordt belucht door het gepatenteerde systeem. De zuurstof wordt in de karaf naar boven gebalzen en stroomt weer naar beneden. Hierdoor wordt de wijn van onderaf belucht.
Ook houdt het systeem de controle over de serveertemperatuur van de wijn en is deze gedecanteerd zonder dat u deze te lang bloot hoeft te stellen aan de omgevingstemperatuur. Helemaal van nu is dit apparaat ook te bedienen met een app op uw smartphone. De iFavine app, hierin staat een ontelbare hoeveelheid aan wijnsoorten die het gebruik nog eenvoudiger maakt. Met één druk op de knop zal de iSommerlier het werk voor u doen. Het apparaat is niet vaatwasmachine bestendig; Het glas is te reinigen met heet water en decanteerkogels. Het apparaat kunt u afnemen met een vochtige doek. iFavine Group is een internationaal bedrijf met kantoren strategisch geplaatst in diverse landen. Het hoofdkantoor staat in Bordeaux en specialiseert zich in het uitvinden, ontwerpen en verkopen van attributen om het plezier van wijn drinken te herontdekken. Hun doel is om 's werelds grootste wijn platform op te starten, het iFavine network. Hier komt informatie samen van wijnmakers, verkopers, restaurants, sommerliers en meer. Door op deze manier professionals en genieters samen te brengen geloven zij dat dit de wereld van wijn zal laten groeien en bloeien over de hele wereld.

Materiaal:
Glas,  Kunststof
Voorraad: