Zwarte Point-Virgule - Serveerplank - Voor borrelhapjes - Acaciahout & graniet - 35 x18 x1cm

38,75
2 Prijzen, De beste prijs bij Servies.nl


Over Zwarte Point-Virgule - Serveerplank - Voor borrelhapjes - Acaciahout & graniet - 35 x18 x1cm

Stel de perfecte borrelplank samen met deze serveerplank van Point-Virgule. Deze tapasplank uit acaciahout met graniet zorgt ervoor dat je tafel er helemaal gezellig uitziet. Het voordeel ten opzichten van een volledig houten exemplaar is dat je deze serveerplank gemakkelijk terug schoon krijgt!


In het weekend of als we iets te vieren hebben, zetten we graag een borrelplank op tafel. Lekker smullen van verschillende hapjes. Wij zijn er echt gek op. Op deze serveerplank zien jouw Italiaanse hapjes er nog lekkerder uit.


Kies de juiste serveerplank
Geniet met volle teugen van het weekend en trakteer jezelf op bordje lekkere tapas, een fris drankje en goed gezelschap. Alles begint bij de juiste plank! Dit groot, houten exemplaar met graniet staat heel trendy op de tafel. Met 38cm lengte en 18cm breedte kan je er heel wat snacks en tapenades op kwijt.

Stevig en met handgreep
Deze stevige serveerplank verplaats je veilig van de keuken naar de living of naar buiten. Door de handgreep schuif je deze borrelplank gemakkelijk op en van tafel.

Gemakkelijk om schoon te houden
Als de tapasplank vies is, kan je hem eenvoudig schoonwrijven met een vochtige doek. Het natuurlijk graniet neemt geen geurtjes en bacteriën op waardoor het uiterst geschikt is voor voeding.


Voordelen:
▶ Ruime serveerplank dienblad
▶ Met handgreep
▶ Gemakkelijk om schoon te maken
▶ Voedselveilig
▶ Mooi design


Specificaties:
Inhoud en afmetingen
✔ Merk: Point-Virgule
✔ Inhoud verpakking: 1 borrelplank
✔ Materiaal: Acaciahout & graniet
✔ Kleur: Hout, zwart
✔ Afmetingen L x B x H: 35 x18 x1cm
✔ Gewicht: 1672 g
✔ Rechthoekig


Nu je de geschikte borrelplank gevonden hebt, is het tijd om te bepalen welke borrelhapjes jij gaat serveren!