WOOOD flexibele dienblad armleuning hout zwart normaal

21,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Woonexpress.nl


Merk:

Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over WOOOD flexibele dienblad armleuning hout zwart normaal

- Flexibel armleuningdienblad
- Slank lattendesign
- Vervaardigd uit berkenhout
- H 1 cm x B 44 cm x D 24 cm

Hoe jouw zithoek ook ingericht is, met dit armleuningdienblad heb jij altijd een stabiele ondergrond voor jouw drinkglas bij de hand! Het flexibele dienblad komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD en heeft een slank latten design. De onderzijde van het dienblad is bekleed met een fijne viltlaag, dit zorgt voor grip en een soepele flexibiliteit.

Materiaal
Onbehandeld berkenhout wordt gekenmerkt door de lichtbruine/-rossige tint met duidelijk zichtbare mergvlekjes. Berkenhout is een loofhout met een fijne nerftekening. Berkenhout is een enigszins zachte houtsoort, om deze reden zijn alle berkenhouten items uit onze collectie grondig behandeld. De kleuring van het berkenhout gebeurt met een 100% natuurlijke lak of beits om een volledig dekkend resultaat te krijgen met een duurzame handelswijze.

Afmetingen
- Hoogte: 1 cm
- Breedte: 44 cm
- Diepte: 24 cm
- Breedte per lat: 2 cm
- Gewicht: 75 gram

Onderhoud
Een berkenhouten item is eenvoudig stofvrij te maken met een droge, schone doek. Vuil is te verwijderen met een lichtvochtige doek met eventueel een druppel groene zeep. Bij de wens om de kleur of afwerking te wijzigen is het aangeraden om het hout goed op te schuren, stofvrij te maken en te behandelen met de kleuring naar keuze.

Levering
Het artikel wordt per stuk geleverd.