Difrax Oefenbeker assorti 1 Stuks

4,99 4,06
4 Prijzen, De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Kleur:
Wit

Over Difrax Oefenbeker assorti 1 Stuks

Wist je dat het gebruik van een oefen drinkbeker kan helpen bij het bevorderen van de ontwikkeling van de mondspieren van je baby? Door te oefenen met het drinken uit een beker, leren baby's namelijk om hun mondspieren te gebruiken en te coördineren, wat hen kan helpen bij het ontwikkelen van hun spraakvaardigheden. Waarom een oefen drinkbeker De oefenbeker stimuleert de juiste drinkhouding doordat het hoofd recht blijft, in plaats van achterover buigt. Slikken gaat hierdoor makkelijker. Te gebruiken vanaf 6 maanden. Enkele voordelen op een rijtje

    • Stimuleert de ontwikkeling van de mondspieren: Door te oefenen met een oefen drinkbeker leert je baby op een natuurlijke manier drinken zonder daarbij de mondspieren te overbelasten.
    • Helpt bij de overgang van borst- of flesvoeding naar een gewone beker: Met een oefen drinkbeker kan je baby geleidelijk wennen aan het drinken uit een beker, waardoor de overgang naar een gewone beker makkelijker wordt.
    • Minder knoeien: Oefen drinkbekers hebben vaak een speciaal ontwerp waardoor er minder geknoeid wordt tijdens het drinken. Dit is niet alleen handig voor jou als ouder, maar ook voor je baby die op deze manier zelfstandig kan drinken.
    • Gezonder dan een fles: Wanneer je baby drinkt uit een oefen drinkbeker, drinkt hij of zij
Tip! Leg het randje van de beker op de lip om morsen te voorkomen. Als ouder kun je gemakkelijk meekijken of het kind niet een te grote slok neemt. Ideale eerste stap om te leren drinken uit een drinkbeker. Ontwikkeld door Difrax medisch team. Om je op weg te helpen als ouder

Maat:
120,  1ST
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: